PYRAMIDE HENGEVELDE

PYRAMIDE HENGEVELDE 100% LEKKER!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 356 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pyramide Hengevelde. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2022 om 19:01 Het eten was vrij snel bezorgd en nog redelijk w:) ik vond 4 euro voor kleine beetje salade wel heel erg duur, bakje was met een paar happen leeg! De dürum was okee, en de pizza ook, maar het staat nou ook niet echt in mijn top 10 van beste durums of
6 jun 2022 om 21:56 Geen broodje bij de schotel Ruim 45 te laat Gebeld en excuus was dat het erg druk was Pizza was erg flauw Eten wel goed warm
6 jun 2022 om 20:16 Meer dan 2 uur gewacht op het eten en er is nog steeds niks ! Meerdere keren gebeld zegt een meid aan de telefoon het is al een tijdje onderweg (beloofd vast niet veel goeds)
28 mei 2022 om 18:48 Bestelling geplaatst van 1 kapsalon en 1 pizza, en na een uur maar gebeld waar dit bleef.. kapsalon was heel lekker en nog warm, pizza was helaas koud en te ver doorgebakken
15 mei 2022 om 20:06 Heeft lekker gesmaakt
12 mei 2022 om 20:30 ik had een kipschotel, er zaten veel aangebrande stukken in,en de kip was droog, ook de aardappels waren hard en droog, ik had gevraagd om extra kruiden op de aardappels, maar er zaten nauwelijks kruiden op, en al helemaal geen extra kruiden, beetje
5 mei 2022 om 20:16 Het eten was nog net warm. Wel lekker!
10 apr 2022 om 20:49 Jammer dat we met 6 man ruim anderhalf uur hebben moeten wachten. Maar toen we eenmaal aan tafel zaten, hebben we van de maaltijd genoten.
9 apr 2022 om 20:03 Verbrand en zeer lang wachten 1.5 uur plus. Wel een goede prijs en goed gevuld. Weliswaar veel ui en weinig vlees.
2 apr 2022 om 20:40 Redelijk snel gerezen. Lekker gegeten.
30 mrt 2022 om 4:20 Bezorging was heel snel, misschien wel te snel de doner van de kapsalon & de shoarma van de andere kapsalon waren zwart. 1 van de kapsalons was zonder groente, waarschijnlijk door het snelle leveren niet gezien? Beetje jammer Voor ons de laatste keer
26 mrt 2022 om 20:38 Het was heerlijk,moesten wat langer wachten maar daar is het zaterdag voor.